COM PUBLICAR UNA PROMOCIÓ

PAS A PAS?

1.   Inicia sessió amb el correu i la contrasenya que t'ha proporcionat l'equip de Kliik. Si encara no disposes dels accesos, pots sol·licitar els teus enviant un correu electrònic a info@kliikapp.com .

1.PNG

2.     Entra a l'apartat PERFIL D'USUARI en la icona de la part inferior dreta, i a continuació a CONFIGURACIÓ, a la part dreta de la pantalla.

2.PNG
3.PNG

3.     Baixa i fes click a VISTA EMPRESA, a la part inferior.

4.PNG

4.     Escolleix quin tipus de publicació vols fer. En aquest cas escollirem PROMOCIÓ. Fes click a SEGÜENT.

5.PNG

5.     Puja la foto de la promoció fent click a la icona del centre. Et recomanem utilitzar una foto horitzontal (500x375) i que no pesi molt (quan més pesi més trigarà a carregar-se). Fes click a SEGÜENT.

6.PNG

6.     Afegeix el TÍTOL de la promoció. Recomanem no utilitzar més de 40 caràcters, per evitar que es vegi el text tallat. Important NO utilitzar emoticones. 

7.PNG

7.     Afegeix la DESCRIPCIÓ de la promoció. Dona detalls sobre de què tracta la promoció, on us poden contactar, quins requisits hi ha, si han de dir explicitament que han vist la promoció a l'aplicació de click, etc. En aquest cas no existeix restricció de número de caràcters. Important NO utilitzar emoticones. .

8.PNG

8.     Afegeix l'URL de la promoció. En el cas que la promoció estigui a Instagram o en una pàgina web externa, afegeix la url per enllaçar-ho directament amb el contingut original. 

9.PNG

9.     Selecciona la VALIDESA de la promoció, és a dir, el dia que finalitza la promoció. Has de tenir en compte que el dia escollit no estarà inclòs en la validesa de la promoció. 

10.PNG

10.     En un termini màxim de 16h, l'equip de Kliik revisarà la promoció que has enviat. En el cas de ser acceptada, es publicarà directament a la pàgina d'inici de l'aplicació. En el cas de no ser acceptada rebràs un correu amb els motius pels quals no s'ha acceptat la promoció. 

12.PNG