COM PUBLICAR UN ESDEVENIMENT
PAS A PAS?

1.   Inicia sessió amb el correu i la contrasenya que t'ha proporcionat l'equip de Kliik. Si encara no disposes dels accesos, pots sol·licitar els teus enviant un correu electrònic a info@kliikapp.com .

1.PNG

2.     Obra el MENÚ LATERAL que trobaràs a la part superior esquerra de la pantalla, i fes click a VISTA EMPRESA.

IMG_3166.jpg
IMG_3167.jpg

3.     Escolleix quin tipus de publicació vols fer. En aquest cas escollirem ESDEVENIMENT. 

IMG_3168.jpg

4.     Puja la foto de l'esdeveniment fent click al centre del requadre. Et recomanem utilitzar una foto quadrada (8x8) o foto horitzontal (8x10), i que no pesi molt (quan més pesi més trigarà a carregar-se). Fes click a SEGÜENT.

IMG_3169.jpg

5.     Ara ja tan sols falta omplir la informació de l'esdeveniment:

IMG_3174.jpg

6.     Afegeix el TÍTOL de l'esdeveniment. Recomanem no utilitzar més de 40 caràcters, per evitar que es vegi el text tallat. Important NO utilitzar emoticones. 

7.     Selecciona la VALIDESA de l'esdeveniment, és a dir, quin dia comença i quin dia finalitza e l'esdeveniment. Has de tenir en compte que la DATA FINAL no estarà inclòs en la validesa de l'esdeveniment. 

8.     Indica el PREU de l'esdeveniment. En el cas de ser gratuït, posar "0".

9.     Afegeix l'URL del concurs. En el cas que el concurs estigui a Instagram o en una pàgina web externa, afegeix la url per enllaçar-ho directament amb el contingut original. 

10.     Indica l'ADREÇA de l'esdeveniment. És a dir, el lloc on es durà a terme l'esdeveniment.

11.     Afegeix la DESCRIPCIÓ de l'esdeveniment. Dona detalls sobre el tema, quins requisits hi ha, activitats, etc. En aquest cas no existeix restricció de número de caràcters. Important NO utilitzar emoticones. 

12.     En un termini màxim de 16h, l'equip de Kliik revisarà la promoció que has enviat. En el cas de ser acceptada, es publicarà directament a la pàgina d'inici de l'aplicació. En el cas de no ser acceptada rebràs un correu amb els motius pels quals no s'ha acceptat la promoció. 

12.PNG