COM PUBLICAR UN CONCURS
PAS A PAS?

1.   Inicia sessió amb el correu i la contrasenya que t'ha proporcionat l'equip de Kliik. Si encara no disposes dels accesos, pots sol·licitar els teus enviant un correu electrònic a info@kliikapp.com .

1.PNG

2.     Obra el MENÚ LATERAL que trobaràs a la part superior esquerra de la pantalla, i fes click a VISTA EMPRESA.

IMG_3166.jpg
IMG_3167.jpg

3.     Escolleix quin tipus de publicació vols fer. En aquest cas escollirem CONCURS. 

IMG_3168.jpg

4.     Puja la foto del concurs fent click al centre del requadre. Et recomanem utilitzar una foto quadrada (8x8) o foto horitzontal (8x10), i que no pesi molt (quan més pesi més trigarà a carregar-se). Fes click a SEGÜENT.

IMG_3169.jpg

5.     Ara ja tan sols falta omplir la informació del concurs:

IMG_3172.jpg

6.     Afegeix el TÍTOL del concurs. Recomanem no utilitzar més de 40 caràcters, per evitar que es vegi el text tallat. Important NO utilitzar emoticones. 

7.     Afegeix l'URL del concurs. En el cas que el concurs estigui a Instagram o en una pàgina web externa, afegeix la url per enllaçar-ho directament amb el contingut original. 

8.     Afegeix la DESCRIPCIÓ del concurs. Dona detalls sobre el premi, quins passos s'han de seguir per participar-hi, quins requisits hi ha, etc. En aquest cas no existeix restricció de número de caràcters. Important NO utilitzar emoticones. 

9.     Selecciona la VALIDESA del concurs, és a dir, quin dia comerça i quin dia finalitza elpromoció. Has de tenir en compte que la DATA FINAL no estarà inclòsa en la validesa del concurs. 

10.     En un termini màxim de 16h, l'equip de Kliik revisarà el concurs que has enviat. En el cas de ser acceptat, es publicarà directament a la pàgina d'inici de l'aplicació. En el cas de no ser acceptat, rebràs un correu amb els motius pels quals no s'ha acceptat el concurs. 

12.PNG