Anem de visita a l'Escola Andorrana de Sant Julià de Lòria!Fa un parell de setmanes vam estar de visita a l'Escola Andorrana de Primera Ensenyança de Sant Julià de Lòria (@escolaandorranasantjulia ) per parlar amb els alumnes de 3er cicle sobre la importància del consum local.


Aprofitant que el temari en aquell moment tractava sobre la comunicació offline (cartells, logos, eslògans, etc), els hi vam proposar formar part de la comunitat #ensmolaelconsumlocal creant cartells que impulsin el consum local a Andorra durant la primavera.


A continuació, podeu veure els 10 treballs que van produir els alumnes, agrupats en grups de 4. Com veureu, fantàstics cartells amb eslògans increïbles!Si vols gaudir d'una Andorra floral, un llibre i una rosa hauràs de comprar al comerç local.


Pasqua celebraràs, i una mona d'Andorra t'emportaràs.


Ara que fa més caloreta, sortirem de caseta, i després d'una sortideta, acabarem a una terrasseta, amb una tapeta.


Si les festes de la primavera vols celebrar, al comerç local haurà de comprar.


A les botigues d'Andorra una rosa i un llibre has de comprar, per Andorra millorar.


Si la primavera vols fer arribar, un producte local hauràs de comprar.


A la primavera, petites i grans empreses floriran, i comprant a elles, creixeran.


La primavera arribarà, i al comerç local compraràs.


A Andorra compraràs, i al país ajudaràs.


Pasqua per festejar, compra al petit comerç per ajudar.


L'equip de #ensmolaelconsumlocal , felicitem a tots els alumnes per l'esforç que han mostrat durant aquest projecte, i donem les gràcies a l' @escolaandorranasantjulia per portar a terme aquest tipus d'iniciatives que fan créixer el país i el futur ❤️