Guanya fins a 1.000€ gràcies a la campanya "I Love Comerç Andorrà" de Crèdit Andorrà!
ATENCIÓ LECTOR!


La següent informació que et donarem, pot beneficiar-te tant si ets un comerç com si ets un consumidor local. Així que deixa el que estiguis fent durant 2 minuts, i llegeix amb atenció aquest post.


Des de l' 1 de Juny fins al 31 d'Agost, Crèdit Andorrà premiarà als consumidors locals i als comerços a través de la seva campanya "I Love Comerç Andorrà".


I segurament et preguntaràs: en què consisteix aquesta campanya?Doncs per resumir-ho, cada setmana i cada mes podràs multiplicar les teves compres x3 i guanyar fins a 1.000€ utilitzant la teva targeta de crèdit o dèbit, sigui del banc que sigui, en compres locals.


En el cas que la teva targeta sigui de Crèdit Andorra, participaràs automàticament al sorteig. Però, en el cas que la teva targeta no sigui de Crèdit Andorrà, pots descobrir en el següent enllaç com registrar les teves compres per poder participar en aquest fabulós sorteig i no perdre l'opció de multiplicar la teva compra x3.


És una passada, ho sabem. I ens encanta anar descobrint les iniciatives que implementen els negocis i comerços per seguir impulsant el consum local i la reactivació de l'economia. Així que no perdis aquesta magnífica oportunitat, i visita ja la pàgina de la campanya AQUÍ perquè no se t'escapi cap detall.No oblideu seguir compartint amb nosaltres iniciatives, accions i campanyes que comparteixin els mateixos valors que la nostra comunitat.


Ens acomiadem amb una de les frases que Crèdit Andorrà utilitza en la seva campanya:Perquè quan compres a Andorra, guanya el país i hi guanyes tu.


L'equip de #ensmolaelconsumlocal us envia molta força i energia a tots!