Coneix Amrit Ioga, l'únic centre de Ioga de La Massana.


Un dels establiments que més actius han estat en el projecte #ensmolaelconsumlocal és el centre Amrit Ioga de la Massana, així que hem tingut l'oportunitat de fer-li una entrevista a l'Adriana, per conèixer més detalls sobre l'obertura del centre, els valors que promouen en l'activitat del Ioga, i els serveis que ofereixen.


"El que volem és que la gent es senti millor, que es cuidi, i que tingui un sistema inmunològic més fort."


#1 Quan vas obrir el centre?


El 15 de Febrer farem 2 anys. Així que molt contenta de poder celebrar-los!

#2 D'on va sorgir la idea?


Em sentia molt estancada a la feina que tenia i vaig decidir començar un curs de Ioga per poder connectar-me amb mi mateixa. Després d'haver cobert alguns companys de professió, vaig decidir llançar-me a la piscina i fer-me autònoma. Per començar, em van llogar un petit local, i un cop vaig veure que ja tenia suficients alumnes, vaig obrir el local a La Massana, on he tingut molt bona rebuda.#3 D’on surt el nom del centre?


A Kundalini Ioga tenim un nom espiritual, i el meu és Bani Amrit Kaur. Vaig connectar molt amb el nom d'Amrit, que significa Dulce Néctar, i vaig decidir utilitzar-lo pel nom del centre.#4 Quins són els valors principals del centre?

Per començar, busquem que la gent pugui connectar-se amb ella mateixa, que s'escolti, que es conegui des d'un punt més interior. Sempre anem molt atabalats durant el nostre dia a dia, i en el meu cas, el ioga em va ajudar a tornar al meu centre, a sentir-me i conèixer-me a un altre nivell, i això és el que volem transmetre als nostres clients. I no tan sols físicament, sinó en la part mental sobretot.#5 Quants treballadors sou?


Actualment som dues treballadores. Per un costat la Suray, que a Hatha Vinyasa Ioga, i jo. A vegades fem col·laboracions amb altres professionals. Per exemple amb la Mònica Bernaus, amb massatgistes, o amb la meva parella, que fa teràpies, registres akasiks i pranic healthing.

#6 Per què vas escollir aquest sector?

Perquè m'encanta el Ioga.#7 Com ha evolucionat aquest sector en els últims anys?


Jo crec que la gent té massa accés al Ioga a través de les xarxes socials, i es pensen que és únicament important per la part física. I és una pena que es desvaloritzi el Ioga d'aquesta manera. El Ioga és molt més, és la unió de la ment, el cos i l'ànima.#8 Quines són les principals barreres amb les quals vau trobar?


El fet de tenir clients que únicament buscaven reforçar la part muscular podríem dir que és una de les possibles barreres que hem trobat. Des del centre Amrit no oferim aquest tipus de classes, al nostre centre busquem que el client es connecti amb si mateix.#9 Quins serveis digitals oferiu? (xarxes socials, web, classes digitals, ...)


Doncs tinc una web, que ara mateix està una mica desactualitzada, i també estic present a les xarxes socials.

#10 Si poguessis obrir aquesta botiga a un altre país, quin seria?


Segurament a la platja. A Bali per exemple, o a Menorca que no cal anar-se'n tan lluny. La Costa Brava també és un lloc preciós que em crida l'atenció, a més a més que m'encanta fer Ioga mirant al mar.#11 Hi ha moltes botigues que ofereixen el mateix a Andorra?


Hi ha bastants centres de Ioga a Andorra, però a la Massana només hi sóc jo. Per diferenciar-me dels altres centres busco oferir un servei totalment personalitzat, que per exemple els centres esportius amb classes de molta gent no poden oferir. Al meu local hi entren únicament 10 persones (en la situació actual menys), i això és el que ens permet poder fer que les classes siguin més personals.#12 Si haguessis de canviar alguna cosa, què seria?


Anar una mica més enllà, i poder oferir més serveis.#13 Com us ha afectat la situació actual?


Sobretot la pandèmia ens ha afectat amb el tema de les restriccions. Abans podíem tenir 10 persones, i ara només 4 més la professora. Això ho complica, però a més a més, el fet que moltes persones estiguin amb erto o sense feina, fa que en el moment d'escollir, prioritzin òbviament les primeres necessitats a la salut. Però no ens hem d'oblidar que si no cuidem la salut, pot ser perjudicial a llarg termini.


#14 Quin és el vostre punt fort?


El que volem fer és que la gent se senti millor, que es cuidi, i que tingui un sistema immunològic més fort per intentar afrontar la situació actual amb la màxima salut possible. És molt important estar sa, perquè si tens els nervis controlats i la ment controlada, segurament el virus t'afectarà igualment, però no a un nivell tan greu.


A més a més, com deia abans, oferim grups molt reduïts, molt personalitzats, sempre amb amor, i tractant de tu a tu els alumnes. Intentem descobrir que els hi passa per saber què li farà sentir bé.

Ara que ja coneixes una mica més sobre l'establiment Amrit Ioga, et recomanem fer-hi una visita, i descobrir el món del Ioga en totes les seves vessants!


També pots seguir a Amrit Ioga a les Xarxes Socials o visitar la seva pàgina web :


https://www.instagram.com/amrit_ioga/

https://amritioga.com/