Consciència, la botiga que transforma la salut de les persones.Des de que vam arrancar el projecte de #ensmolaelconsumlocal ens hem trobat amb gran quantitat de projectes que ens tenen enamorats, i un d'ell és de la botiga Consciència, una petita botiga amb productes bio i d'alta qualitat a granel situat al Carrer de l'Alzinet 15, Andorra la Vella.Per conèixer més a fons aquesta magnífica botiga de productes a granel, us compartim l'entrevista especial de 14 preguntes que ens ha concedit el Mohit:#1 Quan vas obrir la botiga?


Vaig obrir la botiga al Desembre del 2016.

#2 D'on va sorgir la idea?


La idea va sorgir quan estava a Barcelona treballant, específicament en l'últim lloc de treball, on m'ocupava de complementar les consultes en una botiga a granel de productes bio. Va ser llavors quan vaig pensar que a Andorra no existia aquest concepte, i que poder seria interessant obrir aquest tipus de botiga i conscienciar a la gent sobre la importància dels productes d'alta qualitat i bio, coneguen a la vegada un món diferent dins del sector de la salut. A l'iniciar el projecte, vaig decidir ajuntar una mica tot, és a dir, la consulta com a coach alimentari i psiconeuroinmunòleg per un costat, la botiga de productes bio a granel per un altre, i per últim l'herbolari, on fem preparats de plantes específics per a cada persona.

#3 D’on surt el nom de la botiga?


El nom de la botiga surt d'una conversa amb 2 amics mentre passejaven durant un Nadal. Durant la conversa, un d'ells em va dir: "tio, sempre dius la paraula Consciència! Per què no li poses aquest nom a l'empresa?". I així va ser com vaig decidir posar-li aquest nom.#4 Quins són els valors principals de la botiga?

Ajudar a transformar la salut de les persones, conscienciar la gent amb el tema de l’alimentació, l’empoderament i donar molt d'amor a les persones.#5 Quants treballadors sou?


Actualment som 2 treballadors fixes, i d'extra la meva germana i la meva mare.#6 Per què vas escollir aquest sector?

Vaig escollir aquest sector perquè sóc un apassionat de la salut, sóc xef i m’encanta l'alimentació i cuinar. Però sobretot, un dels motius que em va motivar a obrir la botiga va ser que mai trobava res de qualitat a Andorra per a tot aquest tema.

#7 Com ha evolucionat aquest sector en els últims anys?


A diferència d'altres països o ciutats veienes, penso que aqui a Andorra està evolucionant molt poc a poc. Ara comença a obrir-se, però els 2 primers anys va costar molt i la gent no acabava d'entendre el concepte. Penso que és perquè la gent estava molt tancada en aquest sentit, o per falta de coneixement. Veig una evolució molt progressiva, però pas a pas i paciència!#8 Quines son les principals barreres amb les que us vau trobar?


Les principals barreres que em vaig robar van ser a nivell burocràtic. Per començar, no entenien la meva professió, i vaig tenir que lluitar molt per poder atendre visites i poder assessorar a la gent en una consulta. Van crear inclús una nova llei perquè poguès desenvolupar l'activitat sense cap problema. Per altra banda, el tema de la desinformació i la poca comunicació entre els departaments del Comú i del Govern també em van arribar a causar alguns problemes...#9 Quins serveis digitals oferiu? (xarxes socials, web, delivery, etc)


Actualment estem a les xarxes socials, també tenim web, i oferim servei de Delivery.

#10 Si poguessis obrir aquesta botiga a un altre país, quin seria?


Bona pregunta! Haha ! L'obriria a Espanya o a Alemanya.#11 Hi ha moltes botigues que ofereixen el mateix a Andorra?


No n'hi ha cap. Aquesta botiga és única.#12 Si haguessis de canviar alguna cosa, què seria?


Si hagués de canviar alguna cosa, canviaria el lloc on estic, posaria la botiga més al centre.#13 Com us ha afectat la situació actual?


Ens ha afectat en tots els sentits, menys en el tema de consulta, ja que la gent últimament es preocupa molt més per la salut.


#14 Quin és el vostre punt fort?


El nostre punt fort és l'amabilitat, saber escoltar, ser honestos amb els clients, portar productes únics, saber assessorar i ajuda a transformar la salut de les persones.

Ara que ja coneixes una mica més sobre la botiga Consciència, et recomanem fer-hi una visita, i descobrir el món de l'alimentació de qualitat!


També els pots seguir a les Xarxes Socials o trobar el productes que busques a la seva pàgina web :


https://www.instagram.com/conscienciaorganic/

https://www.conscienciaorganic.com/


Com diu el Mohit: Salut & Amore!