Ja tens la polsera solidària pel dia Internacional del Càncer de Mama?

La polsera solidària neix de la col·laboració entre Shiori i Andbank, i revertirà íntegrament tots els fons aconseguits a la Fundació Fero.Des del passat 16 d’Octubre, s’han posat a la venda unes polseres solidàries pel Dia Internacional del Càncer de Mama, que tenen l’objectiu de recaptar el màxim de fons per donar-los a la Fundació Fero, una fundació privada que es dedica a la investigació oncològica i contribueix a fer que els pacients es beneficiïn de forma més ràpida dels avenços científics contra el càncer. La polsera es pot adquirir a totes les oficines d’Andbank, a la pàgina web de Shiori i al centre Dermandtek, per un preu de 15€.


Tal com ens explica la Sílvia, la dissenyadora i creadora de la polsera, la inspiració en la creació de la polsera neix de la història de dues persones vinculades a Shiori, que han tingut càncer de mama, i que durant molt de temps s’han donat suport telefònic per afrontar aquesta malaltia, creant un lligam molt especial entre elles: “Quan estava creant el disseny de la polsera, les tenia a les dues al cap, i vaig voler plasmar la història que gira entorn d’aquest esperit entre dones. Un cercle de dones, en el que la polsera és la forma de connectar-se entre totes, per crear una vibració d’amor, força i energia”.


"Un cercle de dones, en el que la polsera és la forma de connectar-se entre totes, per crear una vibració d’amor, força i energia”.

La polsera està feta amb una pedra rectangular de quars rosa facetat, un cordó de cotó encerat en marró xocolata, i unes entre peces de metall antial·lèrgic. Com precisa la seva autora “A Shiori ens agrada treballar amb plata o aliatge de metalls que siguin antial·lèrgics”.A més a més d’aquesta campanya solidària, li hem demanat a la Sílvia sobre la nova col·lecció que està presentant a poc a poc a través de les seves xarxes socials, i ens ha desvelat algunes de les novetats que presenta aquesta col·lecció.

El resultat de la introspecció en l’àmbit personal feta per l’autora, és una col·lecció basada en la naturalesa i la importància de les diverses tècniques de meditació actuals.


Una de les novetats que podem veure en aquesta col·lecció inspirada en el refugi que troba l’autora en la naturalesa, són les peces ELEMENTS: un conjunt de pedres molt potents que representen els 4 elements de la naturalesa (aigua, foc, terra i aire). Una altra novetat a destacar, és el bol de fusta d’acàcia amb 8 pedres, pensades per meditar, decorar, i portar l'harmonia i l’essència de Shiori a casa. A més a més, en aquesta nova col·lecció podrem trobar anells de plata, fets amb pedres naturals.Des de l’equip de #ensmolaelconsumlocal us convidem a visitar l’Instagram i la Pàgina Web de Shiori per descobrir tots els detalls i la informació tècnica sobre la nova col·lecció, i seguir de prop les campanyes i les novetats d’un comerç ètic, sostenible i responsable, que tenim la sort de tenir a Andorra.