Moltes gràcies a tots!

Actualizado: 18 de jun de 2020

Sense vosaltres aquest projecte no seria possible.

Fa tot just una setmana, vam decidir crear una pàgina d'Instagram on poguéssim agrupar tots els comerços locals d'Andorra, i així d'alguna manera ajudar en la visibilització de totes les iniciatives que s'estan duent a terme durant aquest confinament. Tot això, amb l'objectiu principal d'ajudar amb la reactivació de l'economia Andorrana.


A mesura que la setmana passava, més i més comerços i emprenedors es posaven en contacte amb nosaltres per poder ajudar-los publicant el seu contingut a la nostra pàgina, però de mica en mica, la pàgina d'Instagram se'ns quedava petita per poder publicar tot el contingut que us volíem compartir...


Així que avui, una setmana després de l'obertura del compte d'Instagram, ens animem amb el llançament de la pàgina web, amb la intenció de reagrupar tots els comerços i publicar a través del nostre blog totes les iniciatives que aquests estan impulsant.


Aquest primer article del blog, principalment va dedicat a tots vosaltres. Tots aquests que us heu interessat i suma't al moviment #ensmolaelconsumlocal, i ens heu motivat a anar creixent. I també, a tots els negocis, que tot i la situació que estem vivint, estan digitalitzant-se i obrint-se a nous tipus de plataformes que mai haguessin pensat que utilitzarien.


Però això no s'acaba aquí! Tenim moltes més idees, i tan sols les podrem portar a terme si seguim units i donant suport al projecte. Perquè aquest projecte no és només de l'equip de #ensmolaelconsumlocal, aquest projecte és de tota la població Andorrana. Des del propietari del bar on fas el cafè cada matí, passant per la treballadora de la joieria de sota de casa teva, fins al jove que va a comprar-se unes sabates a la seva botiga preferida.


Seguirem esperant els vostres missatges, comentaris i recomanacions.


Moltes gràcies a cada un de vosaltres.


Junts ens en sortirem d'aquesta.#ensmolaelconsumlocal