Tendència: Instagram estrena nova funcionalitat per ajudar a les empreses locals.Fa poc més d'una setmana, Instagram ha agregat a les seves històries l'adhesiu "Apoya Negocios Locales" (en Anglès "Support Small Business Sticker"), una eina que permet etiquetar a les petites empreses en un story, i que aquest story es publiqui en unes històries compartides d'Instagram, en les quals es pot veure la totalitat de publicacions que els altres usuaris han compartit per donar suport a les seves empreses locals preferides.


Com segurament ja sabreu, l'equip de #ensmolaelconsumlocal té com a objectiu principal ajudar als comerços i negocis d'Andorra a guanyar visibilitat en les xarxes socials, així que el fet que Instagram hagi afegit una eina d'aquest tipus ens omple de felicitat i ens motiva a ensenyar-vos com utilitzar-la pas a pas.Com utilitzar el nou sticker d'Instagram per ajudar als negocis locals?


Pas 1:

Per començar, obra la càmera de les teves històries d'Instagram.

Pas 2:

Fes una foto del que vols compartir o importa una de les fotos que tinguis dins del teu telèfon mòbil.

Pas 3:

Un cop ja tinguis preparada la foto que vols compartir, prem sobre la icona de stickers que trobaràs a la part superior de la pantalla, o llisca el dit cap a dalt de la pantalla.

Pas 4:

Automàticament et trobaràs amb l'adhesiu per poder utilitzar-lo. Pots identificar-lo amb el nom de "Apoya negocios locales". Toca l'adhesiu per agregar-lo.

Pas 5:

Escriu el nom d'usuari d'Instagram de l'empresa que vols donar suport. A mesura que escriguis, Instagram et mostrarà els noms d'usuaris que coincideixen amb el que has escrit fins al moment. Aquesta funció et serà molt útil en el cas que no recordis el nom d'usuari exacte de l'empresa que vols etiquetar.

Pas 6:

Quan ja hagis etiquetat l'empresa, negoci o comerç, podràs modificar l'estil de l'adhesiu fent clic sobre ell, fer-lo més gran o més petit, situar-lo en un altre lloc de la pantalla, inclinar-lo, etc.

Pas 7:

Tot preparat per publicar! Prem a "Enviar a" en la part inferior dreta, i fes clic a "Compartir" a Tu Historia.

Quan hagis completat tots els passos, la teva història s'agregarà a la història compartida d'Instagram que podràs trobar en la secció superior del teu feed, i veure totes les històries de totes les persones que utilitzen l'adhesiu per donar suport als seus negocis locals.Si vols tenir més informació o tens alguna consulta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, estarem encantats d'ajudar-te!


@ensmolaelconsumlocal