Tiki Shop, la botiga especialitzada en esports de lliscament.Si ets un amant del snowboard, del scooter, del skate, o de qualsevol cosa relacionada amb el món del lliscament, aquesta entrevista està feta per a tu!


"No es troba sovint un país de neu amb la platja tan a prop."


#1 Quan vas obrir la botiga?


La botiga la vam obrir l'any 2004, però al principi amb el nom de Quicksivler. A poc a poc la vam convertir en el que és ara, la Tiki Shop.

#2 D'on va sorgir la idea i el nom?


A mi m'agrada molt el snowboard, el surf, i la Polinèsia. Així que vaig pensar que seria interessant que el nom sorgís d'una barreja d'aquests elements.#3 Quins són els valors principals de la botiga?

El valor principal de la botiga és que donem el millor servei als nostres clients, des dels més petits als més grans, tots ells amants del món del riding.#4 Quants treballadors sou?


Som 2, 3 o 4 treballadors, depenent de la temporada. Per Nadal per exemple intentem tenir més empleats, però aquest any únicament érem dos deguts a la situació.#5 Per què aquest sector?


Perquè aquí a Andorra no existeix cap botiga que ofereixi el servei especialitzat que oferim nosaltres. Sobretot amb el tema scooter. Quan vam començar a comercialitzar scooters i material de recanvi fa 10 anys, no imaginàvem que tindria aquesta repercussió tant forta. Podem dir que gairebé cada nen d'Andorra té un scooter a casa, o canvien les peces alguna vegada. Sí que és veritat que després de la pandèmia hem notat un augment considerable un altre cop amb la venda de skates, però amb menys incidència que amb la de scooters.#6 Considereu que esteu digitalitzats?


Podem dir que no estem gaire al dia en aquest sector del món digital. Tenim un Instagram on anem penjant cosetes, però estem d'acord que hauríem d'obrir una pàgina web on poder dur a terme tot el tema de venda online. Sabem que seria interessant, però ens frena una mica les barreres que ens trobem amb la duana i amb els impostos.#7 Si poguessis obrir aquesta botiga a un altre país, quin seria?


Hem de reconèixer que no ens podem queixar del país on som. No es troba gaire sovint un país tant a prop de la neu i del mar. Però si haguéssim d'escollir algun lloc, aniríem a Austràlia.#8 Hi ha moltes botigues que ofereixen el mateix a Andorra?


Aquí a Andorra sóc l'únic que ofereix aquest servei, per sort. Les altres botigues es dediquen més a uns altres segments, i jo em dedico més al segment dels scooters, a més a més del skate i el snowboard.#9 Si haguessis de canviar alguna cosa, què seria?


Intento adaptar-me sovint a les tendències del mercat de la "glisse". Si veig alguna cosa nova, ho porto a la botiga de seguida per oferir als clients productes que els hi poden interessar del sector.


#10 Quin és el vostre punt fort?


El nostre punt fort és el servei i la proximitat que donem al client. Podem tenir una conversació de tu a tu amb els clients que venen a la botiga, i penso que això és essencial.Ara que ja coneixes una mica més sobre la botiga Tiki Shop, et recomanem fer-hi una visita, i descobrir els productes que ofereixen del món del lliscament!


Segueix a la Tiki Shop a les Xarxes Socials :


https://www.instagram.com/tikishopand/