Tot el que necessites per la teva cuina a Raya Cuina

Actualizado: ene 29Segurament has sentit a parlar més d'un cop de Raya Cuina, la botiga especialitzada en articles i eines de cuina, però aquest cop hem volgut conèixer més detalls sobre la història i la situació actual de la botiga que ens acompanya al projecte de #ensmolaelconsumlocal des d'un inici.


"Intentem millorar allà on som més fluixos per oferir el millor servei als nostres clients".


#1 Quan vau obrir la botiga?


La botiga la vam obrir fa 4 anys, durant el 2017.

#2 D'on va sorgir la idea?


Sempre ens ha agradat molt cuinar i tindre bon material a casa, així que vam decidir ampliar els nostres negocis obrint aquesta botiga especialitzada en cuina.#3 D’on surt el nom de la botiga?


El nom de la botiga surt del nostre cognom: Raya.#4 Quins són els valors principals de la botiga?

Per a nosaltres, l'empatia i el bon tracte al client són els valors primordials que tenim. Actualment la nostra clientela està molt contenta amb els productes que oferim, però sobretot com ho oferim.#5 Quants treballadors sou?


Actualment som 3 treballadors.#6 Quines són les principals barreres amb les quals vau trobar?


Com passa en qualsevol negoci, els primers anys són molt complicats, però amb ganes i il·lusió hem aconseguit tirar-ho endavant, i estem molt agraïts de la rebuda dels nostres clients. Pensem que en el nostre cas ens ha ajudat molt tenir experiència en el món empresarial, ja que sense coneixements previs hagués sigut molt difícil.#7 Considereu que esteu digitalitzats?


Pensem que és un factor que hauríem de millorar, ja que actualment no estem gaire digitalitzats. Hem de dir que Kliik ens està ajudant en algunes cosetes, i segur que a poc a poc anem millorant per poder estar digitalitzats en diversos aspectes.#8 Quins serveis digitals oferiu? (xarxes socials, web, classes digitals, ...)


Actualment només tenim Instagram y Facebook. A través d'aquests canals intentem oferir bones ofertes i resoldre dubtes als clients que ho necessiten, així podem ajudar-los sense que sigui necessari presentar-se físicament a la nostra botiga.#9 Si poguessiu obrir aquesta botiga a un altre país, quin seria?


A Espanya. Poder obrir la botiga a grans ciutats com Barcelona o Madrid seria increïble.#10 Hi ha moltes botigues que ofereixen el mateix a Andorra?


La veritat és que hi ha molta competència, però és com en tots els negocis d'avui en dia, es tracta d'intentar fer-ho el millor possible cada dia, millorar les coses en les quals estàs més fluix, i oferir un bon preu.#11 Si haguessiu de canviar alguna cosa, què seria?


No canviaríem res! Tot passa per alguna cosa i estem molt agraïts de la nostra situació.#12 Com us ha afectat la situació actual?


Està sent dur, son temps molt difícils, però hem d’estar tots units perquè en algun moment o altre tot tornarà a la normalitat. És important estar agraït de seguir tenint salut i forces per seguir lluitant.

#13 Quin és el vostre punt fort?


A Raya Cuina som una família i els nostres clients ho valoren moltíssim. També s'ha de dir que això no ho fa tot, sinó més aviat la qualitat dels productes que tenim i als preus increïbles que els oferim.Ara que ja coneixes una mica més sobre la botiga Raya Cuina, et recomanem fer-hi una visita, i descobrir tots els articles i productes de cuina que ofereixen!


Segueix a Raya Cuina a les Xarxes Socials :


https://www.instagram.com/rayacuina/

https://www.facebook.com/RAYA-CUINA-1887985758112195/