Tot el que necessites saber sobre l'aplicació Kliik
Ningú s'esperava que el coronavirus tingués la magnitud que està tenint. Però el que tampoc s'esperava ningú, és la gran quantitat d'iniciatives solidàries i digitals que s'han creat durant el confinament, convertint la societat actual en una societat solidària, digitalitzada i més compromesa amb la situació.


Amb les fronteres tancades, més proteccionisme, els canvis geoestratègics, etc. les empreses han hagut de configurar-se per trobar el seu lloc en el món digital. Al mateix temps, els consumidors també han fet canvis en els seus hàbits, augmentant per exemple l'acceptació envers la comunicació digital, el consum conscient, les compres online a negocis locals, i el suport a les marques que s'han vist més afectades amb la situació.


En un moment de canvis i situacions peculiars per a tots els sectors, apareix la comunitat #ensmolaelconsumlocal, en forma de pàgina d'Instagram, amb l'objectiu de donar visibilitat a totes les accions que els comerços d'Andorra estaven portant a terme durant el confinament i el desconfinament. Veient l'èxit d'interacció i de participació de la plataforma, la comunitat va decidir fer un pas més per seguir potenciant el consum local i la reactivació de l'economia, creant l'aplicació mòbil Kliik.Què ofereix Kliik?


Kliik, l'aplicació mòbil que té intenció de convertir-se en l'aplicació líder en consum local a Andorra, ofereix en una única plataforma totes les accions comercials que et puguis imaginar: promocions, concursos, sortejos, ofertes, esdeveniments, etc. Tot això, a través d'un disseny intuïtiu i atractiu per afavorir el seu ús a tots els públics.


L'aplicació està formada per 3 pantalles principals:


- una inicial, anomenada FEED, en la qual trobarem totes les publicacions fetes per les empreses registrades a l'aplicació, totes elles classificades en Promocions, Concursos i Esdeveniments.

- l'altra pantalla és el BUSCADOR, on es podrà descobrir totes les promocions navegant a través de les diferents categories, i consultar el llistat complet d'establiments registrats a l'aplicació.
- l'última pantalla és el PERFIL D'USUARI, on es tindrà accés a totes les publicacions guardades per l'usuari, els interessos d'aquest, i la configuració del seu compte (notificacions, termes i condicions, subscripcions, etc).

A més a més, les empreses disposaran d'un perfil d'empresa, en el qual hi haurà agrupades totes les publicacions fetes per aquestes, els enllaços a la seva pàgina web i a les seves xarxes socials.Com puc ser Kliiker?


Tens dues opcions: ser usuari Kliiker o empresa Kliiker.


Per ser usuari Kliiker, simplement hauràs de descarregar-te l’aplicació de Kliik al teu dispositiu mòbil, registrar-te amb el teu correu electrònic, i obrir l’aplicació per descobrir totes les publicacions fetes pels establiments. 

Per ser empresa Kliiker, en omplir el formulari que trobaràs a www.ensmolaelconsumlocal.com/kliikapp  , ens posarem en contacte amb tu per donar-te tots els detalls sobre els plans de subscripció mensuals que proposem, els serveis que oferim a més a més de l’aplicació, i els beneficis de formar part de la comunitat de #ensmolaelconsumlocal i #kliikapp.L'aplicació Kliik estarà disponible tant per iOS com per Android a partir del 7 de Setembre, així que si vols aconseguir qualsevol informació complementària, pots ficar-te en contacte amb nosaltres a través d’Instagram o enviant-nos un correu a ensmolaelconsumlocal@gmail.com.