COM PUBLICAR UN CONCURS

PAS A PAS?

1.   Inicia sessió amb el correu i la contrasenya que t'ha proporcionat l'equip de Kliik. Si encara no disposes dels accesos, pots sol·licitar els teus enviant un correu electrònic a info@kliikapp.com .

2.     Entra a l'apartat PERFIL D'USUARI en la icona de la part inferior dreta, i a continuació a CONFIGURACIÓ, a la part dreta de la pantalla.

3.     Baixa i fes click a VISTA EMPRESA, a la part inferior.

4.     Escolleix quin tipus de publicació vols fer. En aquest cas escollirem CONCURS. Fes click a SEGÜENT.

5.     Puja la foto de la promoció fent click a la icona del centre. Et recomanem utilitzar una foto horitzontal (500x375px) i que no pesi molt (quan més pesi més trigarà a carregar-se). Fes click a SEGÜENT.

6.     Afegeix el TÍTOL del concurs. Recomanem no utilitzar més de 40 caràcters, per evitar que es vegi el text tallat. Important NO utilitzar emoticones. 

7.    Afegeix l'URL del concurs. En el cas que el concurs estigui a Instagram o en una pàgina web externa, afegeix la url per enllaçar-ho directament amb el contingut original. 

8.    Afegeix la DESCRIPCIÓ del concurs. Dona detalls sobre el premi, quins passos s'han de seguir per participar-hi, quins requisits hi ha, etc. En aquest cas no existeix restricció de número de caràcters. Important NO utilitzar emoticones. 

9.     Selecciona la VALIDESA del concurs, és a dir, quin dia comerça i quin dia finalitza elpromoció. Has de tenir en compte que el dia escollit no estarà inclòs en la validesa del concurs.

10.     En un termini màxim de 16h, l'equip de Kliik revisarà la publicació que has enviat. En el cas de ser acceptada, es publicarà directament a la pàgina d'inici de l'aplicació. En el cas de no ser acceptada rebràs un correu amb els motius pels quals no s'ha acceptat la publicació.